Bindweefselmassage behandeling Eindhoven

Schoonheidssalon Eindhoven

Bindweefselmassage in Eindhoven

Bindweefselmassage is een massagetechniek die wordt gebruikt om de huid te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren. Deze behandeling kan helpen om de conditie van de huid te verbeteren en de tekenen van veroudering te verminderen. Hieronder lees je waar een bindweefselmassage behandeling voor je gezicht goed voor is.

Verbetering van de huidstructuur

Bindweefselmassage kan helpen om de structuur van de huid te verbeteren. Door de massagetechniek worden de cellen in het bindweefsel gestimuleerd en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, die beiden belangrijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit kan leiden tot een gladdere, stevigere en stralende huid.

Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

Bindweefselmassage kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Door de massagetechniek wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor de huid meer zuurstof en voedingsstoffen ontvangt. Dit kan leiden tot een verbeterde celregeneratie en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Vermindering van vochtophopingen en wallen

Bindweefselmassage kan helpen om vochtophopingen en wallen onder de ogen te verminderen. Door de massagetechniek worden de lymfeklieren gestimuleerd, waardoor het lymfestelsel beter functioneert. Hierdoor kan overtollig vocht en afvalstoffen beter worden afgevoerd, wat kan leiden tot een vermindering van vochtophopingen en wallen.

Verbetering van de huidteint en textuur

Bindweefselmassage kan helpen om de huidteint en textuur te verbeteren. Door de massagetechniek wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en de celregeneratie verbeterd. Hierdoor kan de huid er frisser, stralender en egaler uitzien.

Vermindering van stress en spanning

Bindweefselmassage kan helpen om de huidteint en textuur te verbeteren. Door de massagetechniek wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en de celregeneratie verbeterd. Hierdoor kan de huid er frisser, stralender en egaler uitzien.

Al met al kan een bindweefselmassage behandeling voor je gezicht zorgen voor een verbeterde huidstructuur, verminderde fijne lijntjes en rimpels, verminderde vochtophopingen en wallen, verbeterde huidteint en textuur, en verminderde stress en spanning. Het is wel belangrijk om te onthouden dat het resultaat van de behandeling afhankelijk is van een aantal factoren, waaronder de conditie van je huid en de regelmaat waarmee je de behandeling ondergaat.

 • Bindweefsel­massage Kuur € 395,-

  10 behandelingen van 45 minuten

 • Bindweefsel­massage Uitgebreid € 50,-

  Gezicht + Hals 45 minuten

 • Bindweefsel­massage gezicht € 35,-

  30 minuten

Bindweefselmassage

Wanneer mag ik geen
bindweefselmassage geven:

Er zijn een aantal situaties waarin het niet aan te raden is om een bindweefselmassage te ondergaan. Enkele voorbeelden zijn:

 1. Ontstekingen: als je last hebt van een ontsteking in het gebied dat behandeld moet worden, is het beter om geen bindweefselmassage te ondergaan. Dit kan de ontsteking verergeren en de pijn verhogen.

 2. Trombose: als je last hebt van een trombose of een vergelijkbare aandoening, moet je de massage vermijden. Het kan leiden tot het loskomen van bloedstolsels en kan de aandoening verergeren.

 3. Koorts: als je koorts hebt, kun je beter geen bindweefselmassage krijgen. Massage kan de koorts verhogen en de symptomen verergeren.

 4. Huidaandoeningen: als je last hebt van een huidaandoening zoals eczeem of psoriasis, kan de massage de huid beschadigen en de aandoening verergeren.

 5. Kanker: als je kanker hebt, is het belangrijk om met je arts te overleggen voordat je een bindweefselmassage ondergaat. In sommige gevallen kan massage de kanker verspreiden.

Als je twijfelt of een bindweefselmassage geschikt is voor jouw situatie, overleg dan altijd eerst met je arts.

 

Wat mag je niet doen
direct na de behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak!