Wimperlifting

Schoonheidssalon Natuurlijk Ilse

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions? Wimperlifting zorgt voor een open blik en een optische vergroting. Voor wie het dagelijks krullen van de wimpers met een wimperkrultang, of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt deze methode dé oplossing! Wimperlifting zorgt al na één behandeling, meerdere weken voor een opvallend resultaat.

De wimperlift behandeling is voor iedereen geschikt. Toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers, rechte wimpers of wimpers die naar beneden staan? Een wimperlift behandeling zal voor een spectaculair resultaat zorgen. Met een wimperlift behandeling is het gebruik van wimperkrullers en mascara overbodig. Het grote verschil met een wimperextension behandeling is dat je nog steeds zonder enkel risico in je ogen kunt wrijven en make-up kunt dragen.

Wimperlifting eindhoven

Wat mag je niet doen
na de behandeling?

Je mag de wimpers gedurende 24 uren niet natmaken, geen mascara aanbrengen en niet wrijven in de ogen. Vermijd zwembaden, sauna’s en stoombaden. Zo kun je lang van jouw mooie wimpers genieten.

Maak vandaag nog een afspraak!