Gezichts­behandeling op maat

Huidveroudering kunnen we niet stoppen, maar met de juiste producten en een voor jou afgestemde behandeling, kan ik er wél voor zorgen dat je na de behandeling weer naar huis gaat met met een huid die er voelbaar en zichtbaar beter uitziet.

Iedere huid is uniek. Iedere huid verdient dus ook een speciale op maat gemaakte behandeling.

Bij mij kun je bij terecht voor een optimale huidverzorging!

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid

Na de huidanalyse zal ik een peeling op maat maken. Deze peeling is speciaal op maat samengesteld om jouw huid weer die behandeling te geven die het nodig heeft.

Een peeling is een oplossing op basis van fruitzuren voor het verbeteren van de huid. Op een veilige manier verwijderen we dan een dun laagje van de huid. Fijne lijntjes, oneffenheden, acne of littekens worden minder zichtbaar. De natuurlijke stoffen in de peeling werken stimulerend op de celvernieuwing en gaat huidveroudering tegen en geeft de huid meteen een frisse uitstraling.

Het resultaat is een direct zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels. Je huid is voller, egaler en zachter. Bovendien werkt deze behandeling nog een aantal weken door voor nog meer resultaat.

De peelings van Ekseption

De unieke formules van Ekseption zijn veilig, huidvriendelijk, zeer resultaatgericht en allemaal op natuurlijke basis.

Hierbij kun je denken aan ingrediënten als papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid mooier en gezonder te maken.

Ik bied de volgende behandelingen.

Basis

Relax

Cosmopolitan

Wat mag je niet doen
na de behandeling?

Ga nooit onder de zonnebank voor en na een peeling behandeling.

Maak vandaag nog een afspraak!