Bindweefsel­massage gezicht

Schoonheidssalon Eindhoven

Huidverbeterende bindweefsel­massage

Een bindweefselmassage is bedoeld om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling stimuleert de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Bindweefsel komt door het hele lichaam voor en speelt een belangrijke rol bij de vorming en stevigheid van de huid, dus ook de gezichtshuid. Bindweefsel zorgt voor aan- en afvoer van essentiële stoffen en biedt stevigheid en soepelheid aan de spieren en huid die ons gezicht bepalen.

Een bindweefselmassage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Tijdens deze massage wordt de middelste huidlaag aangezet tot vernieuwing. Deze vernieuwing zorgt voor een vollere en stevige huid.

Bij mij kun je bij terecht voor een optimale huidverzorging!

Bindweefsel­massage gezicht

Tijdens het ouder worden vermindert de aanmaak van collageen en elastine. Het gevolg hiervan is dat de huid slapper wordt en er rimpels ontstaan.
De bindweefselmassage verbetert de spiereffectiviteit, zorgt voor afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding wordt beter. Het belangrijkste is dat massage de cellen vernieuwd, met als gevolg een jonger ogende en stevige huid.

U kunt de bindweefselmassage enkel boeken, echter mijn advies is om een kuur te doen van minstens 10 x (afhankelijk van het huidtype) om een mooi resultaat te behalen.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste resultaat. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

De technieken hebben een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid.

  • Bindweefsel­massage Kuur € 395,-

    10 behandelingen van 45 minuten

  • Bindweefsel­massage Uitgebreid € 50,-

    Gezicht + Hals 45 minuten

  • Bindweefsel­massage gezicht € 35,-

    30 minuten

Bindweefselmassage

Wanneer mag ik geen
bindweefselmassage geven:

Wat mag je niet doen
direct na de behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak voor een bindweefsel­massage