Buccal Massage Eindhoven

Schoonheidssalon Eindhoven - Natuurlijk Ilse

Buccal Massage, de nieuwste sensatie op het gebied van massages, richt zich op het wanggebied en heeft de medische en glamourwereld stormenderhand veroverd. Geliefd bij Hollywood-sterren zoals Meghan Markle, staat deze massage bekend om zijn direct zichtbare verstevigende en liftende effecten. Het is een specifieke behandeling die de spieren van de onderkaak, hals en wangen aanpakt, en tegelijkertijd de doorbloeding verbetert en afvalstoffen afvoert.

Waarom Bindweefsel en Buccal Massage?

In vergelijking met de bindweefselmassage, die zich richt op de lederhuid, concentreert de Buccal Massage zich op de spieren. Deze spieren, samen met bot- en vetweefsel, vormen de contour van ons gezicht. Naarmate we ouder worden, krimpen het bot en vetweefsel, waardoor de spieren verslappen.

Naast het masseren van spierweefsel, zijn spieroefeningen essentieel om spierverslapping tegen te gaan en het volume in het gezicht te behouden.

Hoe Werkt Buccal Massage?

De massage bestaat uit twee delen: de Toning Massage en de Buccal Massage. Tijdens de Toning Massage wordt het spierweefsel van het gezicht, de hals en het decolleté gemasseerd. Vervolgens wordt de Buccal Massage uitgevoerd, waarbij de spieren van de wangen, kin en kaak van binnenuit worden gemasseerd.

De Voordelen van Buccal Massage

Toepassingen van Buccal Massage

Buccal Massage Eindhoven

Wanneer mag ik geen
Buccal Massage geven:

Hoewel over het algemeen geschikt voor de meeste mensen, zijn er enkele gevallen waarin de behandeling niet mag worden uitgevoerd:

Wat mag je niet doen
direct na de behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak!